Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 


Aansprakelijkheids-verzekering

Een aansprakelijkheids-verzekering verzekert u tegen schade waar u volgens de wet aansprakelijk voor bent.

WAAROM MOET JE EEN AANSPRAKELIJKHEIDS-VERZEKERING HEBBEN?

Je sluit een aansprakelijkheidsverzekering af, omdat je jezelf en jouw gezin wilt beschermen tegen het risico van aansprakelijkheid. Je kan namelijk verantwoordelijk gesteld worden wanneer iemand door jouw schuld gewond raakt. Maar ook als je per ongeluk andermans bezittingen beschadigt. Met als gevolg een schadeclaim.

Aansprakelijkheids-verzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars, waardoor u voor de aansprakelijkheids-verzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Veelgestelde vragen over de Aansprakelijkheids-verzekering:

Wat is een Aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen schade waar u volgens de wet aansprakelijk voor bentBijvoorbeeld als u tegen een geparkeerde auto aan fietst, uw kat een dure vaas omgooit of als uw kinderen een bal door de ruit van de buren schieten. Maar ook als u, uw kind of huisdier iemand verwondt.

Heb je een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

In tegenstelling tot de basiszorgverzekering en de WA-verzekering voor autorijders, is de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren niet wettelijk verplicht. Maar volgens de Consumentenbond is een AVP wel een moréle verplichting. Die hoort in ieders basispakket van financiële diensten.

Voor welk bedrag ben ik verzekerd met de particuliere aansprakelijkheidsverzekering?

U verzekert letselschade of schade aan spullen van anderen tot een bedrag van maximaal € 2.500.000,- per gebeurtenis.

Waarom moet je een aansprakelijkheidsverzekering hebben?

Je sluit een aansprakelijkheidsverzekering af, omdat je jezelf en jouw gezin wilt beschermen tegen het risico van aansprakelijkheid. Je kan namelijk verantwoordelijk gesteld worden wanneer iemand door jouw schuld gewond raakt. Maar ook als je per ongeluk andermans bezittingen beschadigt. Met als gevolg een schadeclaim

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering?

De hoogte van de premie voor de verzekering hangt af van onder andere de gezinssamenstelling en verschilt uiteraard per verzekeraar. Als alleenstaande betaal je een paar tientjes per jaar. Voor een gezin met kinderen komt de premie net boven de € 60,- per jaar

Wat dekt een aansprakelijkheidsverzekering niet?

De aansprakelijkheidsverzekering biedt geen dekking voor: schade aan gehuurde spullen. schade die je met opzet hebt veroorzaakt. schade ontstaan tijdens je werk.

Waaronder valt aansprakelijkheidsverzekering?

De Aansprakelijkheidsverzekering is onderdeel van het woonpakket. Opstal, inboedel, aansprakelijkheid en eventueel rechtsbijstand in één pakket verzekerd. Geen discussies tussen verzekeraars over onder welke verzekering de uitkering van schade valt.

Wie zijn verzekerd?
Met een aansprakelijkheidsverzekering zijn u, uw logés en huisdieren goed verzekert. Wilt u ook uw gezinsleden, andere huisgenoten en uitwonende kinderen meeverzekeren? Dat kan. Bij het afsluiten van uw aansprakelijkheidsverzekering kunt u dan kiezen voor de gezinsdekking. Als zij schade veroorzaken, wordt dat ook gedekt. Een geruststellende gedachte toch? Ook als bijvoorbeeld uw (schoon)ouders bij u inwonen, zijn zij gezinsleden. En zijn uw (stief- of pleeg)kinderen ongehuwd en gaan ze voor een dagstudie tijdelijk ergens anders wonen? Dan blijven ze gewoon meeverzekerd.
De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie

Kort digitaal aanvraagtraject

Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting

Snelle, gratis opzegservice

Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Verzekeringskaarten, -polisvoorwaarden en schadeformulier:

Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: