fbpx
Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 

Doorlopende reisverzekering


Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie of weekendjes weg? Of houdt u ervan om spontaan een hotel te boeken? Met de doorlopende reisverzekering zijn al uw reizen precies verzekerd zoals u dat wilt.

Waarom een Reisverzekering?

Omdat wij jou van een voordelige en uitgebreide verzekeringen willen laten profiteren, bieden we in plaats van een kortlopende reisverzekering én een doorlopende reisverzekering één algemene polis aan. En daar profiteer jij van! Een voordelige premie voor je hoofdverzekering, een zeer uitgebreide dekking én diverse handige aanvullende opties. Een verzekering waar je bovendien geen omkijken naar hebt; op elk moment van het jaar kun je zonder zorgen goed verzekert op reis.

Doorlopende reisverzekering berekenen/ vergelijken/ afsluiten

Doorlopende Reisverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars, waardoor u voor de doorlopende reisverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Zorgeloos genieten met een doorlopende reisverzekering.

Tijdens uw vakantie wilt u zorgeloos genieten. Helaas gebeuren er soms dingen die u niet had voorzien. Bijvoorbeeld een gestolen portemonnee, beschadigdebagage of een ernstig wintersport ongeluk. De doorlopende reisverzekering heeft gelukkig vele voordelen die ervoor zorgen dat u met een gerust hart op vakantie gaat.

Veelgestelde vragen over de Reisverzekering:

Wat is een kortlopende reisverzekeirng?
Een kortlopende reisverzekering vergoedt onverwachte kosten waar je tijdens je reis mee te maken kunt krijgen. Denk aan verlies of diefstal van je bagage. Of medische kosten in het buitenland bij een ongeval op reis. Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor één vakantie of weekendje weg. De verzekering loopt vanaf de dag van vertrek tot de dag dat je weer thuiskomt.
Wat is een Reisverzekering?
Een reisverzekering is een verzekering tegen schade die wordt opgelopen tijdens reizen. Doorgaans dekt een reisverzekering alleen vakanties, dus geen zakenreizen. De reisverzekering valt onder de schadeverzekeringen.
Waarom een reisverzekering?
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.
Wat valt onder de dekking van een reisverzekering?

Een reisverzekering is een schadeverzekering. Met een reisverzekering ben je verzekerd voor materiële schade zoals je bagage, maar ook voor persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval (letselschade) die je in je vakantie of tijdens je reis kan oplopen

Wat is het nut van een reisverzekering?

Een reisverzekering is niet verplicht, maar kan wel handig zijn. De belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten, is dat je hulp krijgt in onvoorziene (nood)situaties. Denk aan het vervroegd afbreken van de reis of juist een langer verblijf door een ongeval, ziekte of overlijden.

Welke reisverzekering moet ik nemen?

Indien je voor een langere periode op reis gaat of meerdere malen per jaar, is een doorlopende reisverzekering meestal goedkoper dan een kortlopende reisverzekering. Wanneer je meer dan 16 t/m 21 dagen per jaar op vakantie gaat, ben je voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering.

Is reisverzekering verstandig?

Op de meeste vakanties wordt er niks gestolen, wordt er niemand ziek en gaat er niets stuk. Toch is het sterk aan te raden om verzekerd op reis te gaan. De premie is relatief laag terwijl het financiële risico dat je loopt àls er iets gebeurt, hoog kan zijn.
Is Corona gedekt bij reisverzekering?

Biedt mijn reisverzekering dekking als ik (medische) kosten moet maken door het coronavirus? U bent niet verzekerd als u toch naar uw reisbestemming gaat en een corona-gerelateerde schade oploopt of daarvoor kosten moet maken.

Is geld verzekerd bij reisverzekering?

Ga je op vakantie naar het buitenland en neem je veel contant geld mee? Dan kun je dit meeverzekeren bij je reisverzekering. Het verschilt per reisverzekeraar welk meebedrag meeverzekerd is.

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie

Kort digitaal aanvraagtraject

Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting

Snelle, gratis opzegservice

Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Verzekeringskaarten, -polisvoorwaarden en schadeformulier:

Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: