fbpx
Skip to main content
Nederlands
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 

Zakelijke aanhangwagen-verzekering

Een aanhangwagenverzekering is een speciale verzekering voor uw aanhanger, oplegger, paardentrailer of boottrailer.

WAT IS EEN AANHANGWAGEN-VERZEKERING?

Een aanhangwagenverzekering is een speciale verzekering voor uw aanhanger, oplegger, paardentrailer of boottrailer. Met een aanhangwagenverzekering verzekert u uw aanhanger voor schade en diefstal, bijvoorbeeld schade aan uw aanhanger die is veroorzaakt door brand, inbraak of eigen schuld. Ook als de lading in de aanhanger schade veroorzaakt is dit vaak meeverzekerd.

Aanhangwagenverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars, waardoor u voor de aanhangwagenverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Veelgestelde vragen over de Aanhangwagen-verzekering:

Wat is een Aanhangwagenverzekering?
EEN AANHANGWAGENVERZEKERING IS EEN SPECIALE VERZEKERING VOOR UW AANHANGER, OPLEGGER, PAARDENTRAILER OF BOOTTRAILER. MET EEN AANHANGWAGENVERZEKERING VERZEKERT U UWAANHANGER VOOR SCHADE EN DIEFSTAL, BIJVOORBEELD SCHADE AAN UW AANHANGER DIE IS VEROORZAAKT DOOR BRAND, INBRAAK OF EIGEN SCHULD. OOK ALS DE LADING IN DE AANHANGER SCHADEVEROORZAAKT IS DIT VAAK MEEVERZEKERD.
Waarom een Aanhangwagen verzekeren?
MET DE WA-DEKKING VAN UW AUTOVERZEKERING BENT U VERZEKERD VOOR SCHADE DIE U MET UWAANHANGER BIJ EEN ANDER VEROORZAAKT. ALLE AANSPRAKELIJKHEIDSSCHADE WORDT DUS GEDEKT. TOCH KAN HET VERSTANDIG ZIJN OM UW AANHANGER NOG EENS APART TE VERZEKEREN. EEN AANHANGERVERZEKERING HEEFT EEN CASCO ALLRISK DEKKING, WAARDOOR U OOK VERZEKERD BENT VOOR SCHADE AAN DE AANHANGER DOOR EIGEN SCHULD EN SCHADE DOOR BIJVOORBEELD BRAND OF DIEFSTAL. DIT KUNT U MET NAME OVERWEGEN ALS DE AANHANGER EEN HOGE DAGWAARDE HEEFT.
Wat is verzekert met de Aanhangwagen verzekeren?
SCHADE DIE U AAN ANDEREN VEROORZAAKT MET UW AANHANGER WORDT GEDEKT DOOR DE WA-AUTOVERZEKERING OF DE AANSPRAKELIJKHEID. SCHADE AAN UW EIGEN AANHANGER IS MET DEZEVERZEKERINGEN ECHTER NIET VERZEKERD. HIERVOOR KUNT U EEN AANHANGWAGENVERZEKERINGAFSLUITEN. MET EEN AANHANGWAGENVERZEKERING BENT U VERZEKERD VOOR VERSCHILLENDE SCHADES, ZOALS BIJVOORBEELD SCHADE DOOR BRAND OF INBRAAK, EN BIJ DIEFSTAL.
Is een aanhangwagenverzekering verplicht?
Nee. Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) is alleen verplicht voor een motorrijtuig. Niet voor een aanhangwagen.
Is een aanhanger verzekerd achter de auto?
Een aanhanger of caravan die aan je auto is gekoppeld valt altijd onder de WA dekking van je auto. Dit betekent dat de schade die je met het gesleepte voorwerp veroorzaakt altijd vergoed wordt door de verzekeraar van het trekkende voertuig
Is mijn aanhanger verzekert tegen diefstal?
Bij diefstal ben je verzekert als je aanhangwagen of trailer op het moment van diefstal was afgesloten met een goedgekeurd VbV-slot: een disselslot, wielklem of -slot.
De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie

Kort digitaal aanvraagtraject

Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting

Snelle, gratis opzegservice

Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Verzekeringskaarten, -polisvoorwaarden en schadeformulier:

Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: