fbpx
Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade Porsche Taycan

Een Porsche is een iconisch merk dat synoniem staat voor luxe en prestaties. Het is een auto die gepassioneerde bestuurders aantrekt die willen genieten van de unieke rijervaring die deze auto biedt. Echter, als eigenaar van een Porsche is het van essentieel belang om de juiste verzekering te hebben om ervoor te zorgen dat uw investering volledig beschermd is.

Offerte aanvragen
Op deze pagina:

Intro

Offerte aanvraag

Naar welke categorie bent u opzoek:

Mogelijke dekkingen bij een Autoverzekering:

De voordelen van Finass Verzekert:

Veel gestelde vragen over autoverzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Soorten Porsche:

Autoverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars, waardoor u voor de autoverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.


Naar welke categorie bent u opzoek:

DAGELIJKSE AUTO

KLASSIEKER: vanaf 10 jaar oud

OLDTIMER: vanaf 25 jaar oud

SPORTWAGENS

LUXE WAGENS

COLLECTIE

STALLINGSVERZEKERING

Offerte aanvraag Porsche Taycan

Finass Verzekert is specialist op het gebied van het verzekeren van Porsche. Finass Verzekert biedt een specifiek product voor het verzekeren van uw Porsche met unieke kenmerken. U kunt hieronder de offerte-aanvraag invullen, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.


Veelgestelde vragen over de Autoverzekering:

Wat is een Autoverzekering?

Autoverzekering is een soort verzekering die financiële bescherming biedt tegen materiële schade of lichamelijk letsel als gevolg van verkeersongevallen entegen aansprakelijkheid die ook kan voortvloeien uit incidenten in een voertuig. Het is een contract tussen de verzekeringsnemer en de verzekeraar waarbijde verzekeraar zich ertoe verbindt schade of verliezen die de verzekeringsnemer heeft opgelopen, te vergoeden tegen betaling van een premieAutoverzekeringen bieden vaak dekking voor een verscheidenheid aan voertuigen, zoals auto's, vrachtwagens, motoren en recreatieve voertuigen. Zij bieden ook dekking voor een verscheidenheid aan risico's, zoals schade aan eigendom, lichamelijk letsel en diefstal.

Welke autoverzekering is makkelijk?
De WA autoverzekering is de minst uitgebreide en dus goedkoopste autoverzekering. Met een WA verzekering ben je alleen verzekerd voor schade die jij als bestuurder aan de auto of spullen van een ander veroorzaakt. Schade aan je eigen auto is met een WA verzekering niet gedekt.
Hoeveel kost een autoverzekering per maand ongeveer?

Hoeveel het kost om een auto te verzekeren, verschilt per persoon. Dit hangt af van onder andere de dekking, het aantal schadevrije jaren, de waarde van de auto en de woonplaats. Houd rekening met minimaal 30-40 euro per maand, maar dit kan oplopen tot meer dan 100 euro per maand.

Hoeveel schadevrije jaren raak je kwijt?

Elk jaar dat je niet claimt of geen schade rijdt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Deze telling geldt niet voor bijvoorbeeld bromfietsen, scooters, brommobielen of snorfietsen. Claim je 1 of meer autoschades die je zelf hebt veroorzaakt, dan verlies je meestal 5 schadevrije jaren

Kan je zomaar overstappen van autoverzekering?

De meeste autoverzekeraars hanteren een contract van 1 jaar dat na afloop dagelijks opzegbaar is, met 1 maand opzegtermijn.

Is casco verzekering het waard?

Ben je niet in staat om eventuele schade zelf te betalen of de auto te vervangen bij hoge reparatiekosten? Dan is een allrisk autoverzekering een goede keuze. Ben je wel in staat alle kosten zelf te dekken, dan is een andere vorm zoals wettelijke aansprakelijkheid (WA) of een beperkt-casco (WA+) geschikter.

Waarom is een autoverzekering zo duur?

Autoverzekeringen zijn vooral duur, omdat verzekeraar schades moeten uitbetalen. Wanneer er meer schades ontstaan, moeten autoverzekeraars meer uitbetalen. Vervolgens wordt de premie hoger, omdat alle klanten deze schades samen betalen. Wanneer we allemaal minder schades veroorzaken, worden de premies lager.

Wat is dekking voor autoverzekeringen?

Autoverzekeringen bieden financiële bescherming tegen materiële schade of lichamelijk letsel als gevolg van verkeersongevallen en tegen aansprakelijkheid die ook kan voortvloeien uit incidenten in een voertuig. De dekking varieert afhankelijk van de verzekeraar en het type autoverzekering dat wordt afgesloten.

Wat zijn de verschillende soorten autoverzekeringen?

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen, waaronder verplichte aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering, verzekering tegen diefstal, verzekering tegen schade aan eigendom, verzekering tegen lichamelijk letsel en verzekering tegen medische kosten.

Wat zijn de kosten van autoverzekeringen?

De kosten van autoverzekeringen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd en het model van het voertuig, uw rijrecord, de locatie waar u woont, de dekking en de verzekeraar.

Wat zijn de voorwaarden voor autoverzekeringen?

De voorwaarden voor autoverzekeringen verschillen afhankelijk van de verzekeraar en het type autoverzekering dat wordt afgesloten.

Wat zijn de voordelen van autoverzekeringen?

De voordelen van autoverzekeringen zijn financiële bescherming tegen materiële schade of lichamelijk letsel als gevolg van verkeersongevallen en tegen aansprakelijkheid die ook kan voortvloeien uit incidenten in een voertuig. Daarnaast bieden autoverzekeringen ook financiële bescherming tegen schade aan eigendom, lichamelijk letsel en diefstal.

Wat zijn de risico's van autoverzekeringen?

De risico's van autoverzekeringen zijn dat de verzekeringspremie kan stijgen als gevolg van schade of letsel dat is veroorzaakt door de verzekerde. Daarnaast kan de verzekeraar de verzekering beëindigen als de verzekerde niet voldoet aan de voorwaarden van de verzekering.

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:
Verzekeringskaarten
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.
Polisvoorwaarden
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Soorten Porsche's:

Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: