fbpx
Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 

Opstalverzekering twee onder een kap


Bent u eigenaar van een twee onder een kap, dan wilt u zich ongetwijfeld geen zorgen hoeven maken over bijvoorbeeld brand. Wij kunnen u ontzorgen met onze opstalverzekering voor een twee onder een kap, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Op deze pagina:

Offerte aanvragen opstalverzekering:

Wat is een opstalverzekering?

Bekijk ook:

Daarom een opstalverzekering:

Welke verzekering past bij uw pand:

Veelgestelde vragen over een opstalverzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en

schadeformulier:

Offerte aanvragen
Voor:
De particulier en zakelijke relatie

Opstalverzekering vergelijken wij (Finass Verzekert) bij de beste verzekeraars, waardoor u voor de opstalverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.


Wat is een Opstalverzekering?

Een opstalverzekering verzekert uw huis, schuur of schutting en alle andere bouwwerken die erbij horen. Denk bijvoorbeeld aan vloeren, leidingen en dakpannen. Maar ook aan sanitair, tuinschuttingen en kozijnen. Met een opstalverzekering bent u goed verzekert tegen schade.

Daarom een opstalverzekering:

Uw ruit wordt ingegooid bij een poging tot diefstal. Of een brand ontstaat onverwachts in uw keuken. Door een opstalverzekering af te sluiten bent u verzekert tegen schade aan uw huis, garage of schuur. Onmisbaar voor uw koopwoning! Een opstalverzekering afsluiten is online zo geregeld of een offerte aanvragen. Een appartement gekocht? Kijk dan even of u wel een opstalverzekering nodig heeft.


Welke verzekering past bij uw twee onder een kap:

Voor een twee onder een kap kunt u kiezen uit de volgende verzekeringen:

Offerte aanvraag Opstalverzekering twee onder een kap

FINASS VERZEKERT IS SPECIALIST OP HET GEBIED VAN HET VERZEKEREN VAN WONINGEN. FINASS VERZEKERT BIEDT EEN SPECIFIEK PRODUCT VOOR HET VERZEKEREN VAN UW WONING MET UNIEKE KENMERKEN. U KUNT HIERONDER DE OFFERTE-AANVRAAG INVULLEN, DAN MAKEN WIJ EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR U.


:
Opstalverzekering
Zakelijke Opstalverzekering
Verhuurde woning O.G.
Verhuurd bedrijfspand O.G.
Opstalverzekering VvE

Bekijk ook:
Particulieren woonpakket

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en de gezinsongevallen.

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie
Kort digitaal aanvraagtraject
Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
Snelle, gratis opzegservice
Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.
Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Veelgestelde vragen over de opstalverzekering:

Wat is een Opstalverzekering?

Een opstalverzekering verzekert uw huis, schuur of schutting en alle andere bouwwerken die erbij horen. Denk bijvoorbeeld aan vloeren, leidingen en dakpannen. Maar ook aan sanitair, tuinschuttingen en kozijnen. Met een woonhuisverzekering bent u goed verzekerd tegen schade.

Wat valt onder de opstalverzekering?
Een opstalverzekering dekt schade aan de gebouwen en vaste installaties op een perceel, zoals een huis, schuur, garage, tuinmuur, erfafscheiding, terras, tuinhuisje, zwembad, veranda, tuinpaden, bestrating en beplanting.
Wat is het verschil tussen een inboedel en opstalverzekering?

Met een Opstalverzekering verzeker je je woning en alles wat aan je woning vastzit. Denk hierbij aan de muren, het dak, maar ook een vastgelijmde vloer of je badkamer. Een Inboedelverzekering sluit je af voor alles wat los zit in je woning, zoals je meubels, televisie en kleding.

Heb je een opstalverzekering nodig?

Een opstalverzekering is verplicht voor iedereen die een koopwoning met hypotheek heeft. De opstalverzekering moet ingaan op de dag dat de woning wordt overgedragen of opgeleverd.

Wat dekt de opstalverzekering niet?

Met de Opstalverzekering verzeker je je niet alleen voor de schade zelf, maar ook voor de kosten om de lekkage op te sporen en die je maakt om je woning op te ruimen. Je bent niet verzekerd voor lekkage door achterstallig onderhoud. Bijvoorbeeld bij uitgedroogde kitnaden in de badkamer of door bladeren in de dakgoot.

Wat kost de Opstalverzekering?

Wat de kosten voor een opstalverzekering zijn, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Je premie is afhankelijk van onder andere:

Je gezinssituatie

Woon je met meer mensen in een huis? Dan is de kans groter dat je schade krijgt aan je woning. Zeker als je kinderen hebt, zit een ongeluk in een klein hoekje. Bijvoorbeeld als ze iets laten vallen waardoor je vloer beschadigt. Bij deze verzekering kun je zelf kiezen wie je wilt verzekeren. De verzekering geldt dan voor alle verzekerden.

Je woning

Bij het bepalen van de premie kijkt de verzekeraar onder andere of je een vrijstaand of een rijtjeshuis wilt verzekeren. Wat de de grootte van de woning is en het bouwjaar. En een oudere woning is schadegevoeliger dan een nieuwbouwwoning. Dat komt omdat er nu andere regels gelden, bijvoorbeeld voor brandveiligheid. Je opstalverzekering kan daardoor meer kosten.

Is de woning ook verzekerd als ik verhuur via Airbnb?

Het verhuren van je woning aan particulieren via bijvoorbeeld Airbnb is meeverzekerd. Je moet wel zelf in de woning wonen die je verhuurt of waarvan je kamers verhuurt. Je mag je woning maximaal 60 overnachtingen per kalenderjaar verhuren. Na deze 60 overnachtingen is je woning niet meer verzekerd. Je bent niet verzekerd voor diefstal en vandalisme door je huurder. Diefstal en vandalisme door anderen dan je huurder is alleen verzekerd na inbraak in je woning.

Is een opstalverzekering verplicht?

Het is niet wettelijk verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. De bank kan wel eisen dat je een opstalverzekering afsluit. Je huis is namelijk onderpand voor de bank die de hypotheek heeft verstrekt.

Hoef je van de bank geen opstalverzekering af te sluiten? Dan kan het nog steeds verstandig zijn om deze te hebben. Schade aan je woning kan financieel veel gevolgen hebben. Denk aan brand, waterschade of stormschade. Met de Opstalverzekering ben je hiervoor verzekerd.

Heb je een appartement gekocht? Dan is de opstalverzekering meestal al geregeld via de Vereniging van Eigenaren (VvE). Dit kun je navragen bij je VvE.

Ben ik verzekerd tijdens het thuiswerken?
Werken vanuit huis is verzekerd als het risico op schade niet groter wordt. Als u een woonverzekering heeft, bent u als zzp’er of als werknemer in loondienst thuis verzekerd tegen schade. 
 
U bent niet verzekerd voor werk waar u ook apparatuur voor nodig heeft, zoals gereedschap of krachtstroom. Ook is het niet toegestaan om zakelijke klanten thuis te ontvangen. Geldt dit wel voor u als zzp’er? Sluit dan een zakelijke verzekering af voor uw woning.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: