Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 


Scootmobiel/ Segway verzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars, waardoor u voor de Scootmobiel/ Segway verzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Scootmobiel/ segway verzekering 

Erg prettig dat u door uw scootmobiel kan genieten van een mooie dag. Van een ritje door het park of een bezoek aan een goede vriend. Dat wilt u zeker zo houden. Daarom is het zo fijn dat u uw scootmobiel kunt verzekeren met de Scootmobielverzekering. Zo bent u verzekerd bij schade en diefstal.

Op deze pagina:

Offerte aanvragen.

Wat is een scootmobiel verzekering?

Welke dekking kies je?

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen over de Scootmobiel/ Segway verzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Wat is een scootmobiel verzekering?

Met de Scootmobielverzekering verzeker je je scootmobiel goed tegen schade en diefstal. Zo ga je veilig de weg op.

Welke dekking kies je?

Je hebt de keuze tussen drie verzekeringsvormen, namelijk de WA,  en de wa-casco. De WA is de goedkoopste, maar biedt ook maar een beperkte dekking. De verzekeraar keert uitsluitend uit bij schade aan anderen. De schade aan je scootmobiel draag je dus zelf. Met de allrisk verzekering krijg je ook de eigen schade uitgekeerd bij een ongeval. Afhankelijk van de waarde van de scootmobiel kies je de best passende verzekering. De premie moet in verhouding staan tot de waarde van de scootmobiel. Je gaat niet honderden euro’s aan premie betalen voor een scootmobiel met nog maar een beperkte waarde.

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie
Kort digitaal aanvraagtraject
Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
Snelle, gratis opzegservice
Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.
Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Veelgestelde vragen over de Scootmobiel/ Segway verzekering:

Wat is een scootmobiel verzekering?
Met de Scootmobielverzekering verzeker je je scootmobiel goed tegen schade en diefstal. Zo ga je veilig de weg op.
Waarom scootmobiel verzekeren?

Als je de scootmobiel niet verzekert loop je kans op een bekeuring voor het onverzekerd rondrijden. Bij een aanrijding met een onverzekerde scootmobiel ontstaat er een groter probleem. De veroorzaakte schade is namelijk niet te verhalen op een verzekeraar.

Wat kost een verzekering voor een scootmobiel?

Een scootmobiel verzekering zonder aanvullende verzekeringen kost ongeveer 6 euro per maand. Afhankelijk van de mate van luxe van uw scootmobiel betaalt u voor een WA-verzekeringvolledig casco het dubbele, 3-dubbele of iets daartussenin.

Is het verplicht om een scootmobiel te verzekeren?

Er is maar een kort antwoord op deze vraag en dat is: ja. Elke scootmobiel (ook een opvouwbare scootmobiel) of elk ander volledig elektrisch voertuig (of fiets) moet een eigen WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekering hebben. Deze verzekering dekt de schade aan de tegenpartij als u een ongeluk veroorzaakt.

Bouw ik schadevrije jaren op met mijn scootmobielverzekering?

Nee. U bouwt geen schadevrije jaren op. Er is geen no-claimkorting van toepassing. Voor uw verzekering maken wij geen gebruik van een Bonus-Malus tabel. Bij een schade kunt u dus ook niet terugvallen in uw korting.

Wanneer een scootmobiel verzekeren?

Voordat u een scootmobiel mag besturen, moet u zorgen voor een verzekering. Er gelden regels waar aan moet worden voldaan bij het verzekeren.

Als de scootmobiel harder rijdt dan 10 kilometer per uur, moet u minimaal 16 jaar oud zijn. Gaat het voertuig langzamer? Dan geldt er geen minimumleeftijd. Er is geen rijbewijs nodig voor het besturen van het voertuig.

Hoe kunt u een scootmobiel verzekeren?

Een scootmobiel heeft geen kenteken. Dat wil nog niet zeggen dat er geen verzekeringsplicht geldt. Na het afsluiten van een verzekering krijgt u van de verzekeraar een verzekeringsplaatje. U bent verplicht om deze achterop de scootmobiel te monteren. Hieruit blijkt dat het voertuig verzekerd is. Jaarlijks ontvangt u een nieuw verzekeringsplaatje.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: