fbpx
Skip to main content
Nederlands
Quad/ trike verzekering

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade Mp3 verzekering
Standaard 10% korting op uw autoverzekering

MP3 verzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars,waardoor u voor de MP3 verzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Qaud/ trike verzekering berekenen/ vergelijken/ afsluiten

MP3 verzekering

Een quadverzekering biedt financiële bescherming tegen schade, diefstal of verlies van een quad

Wat is een Quad verzekering?

Een quad is een bijzonder voertuig. Net als bij een auto dient u voor een quad een verzekering af te sluiten. Ontstaat er bijvoorbeeld schade bij het gebruik van de quad, dan kan de verzekering deze schade voor u vergoeden.

Op deze pagina:

Offerte aanvragen:

Wat is een Quad verzekering?

Bekijk ook:

Waarom een Quad/Trike verzekering?

Veelgestelde vragen over de Quad/Trike verzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Waarom een quad/ trike/ MP3 verzekering?

Bezitters van een Quad of Trike zijn volgens de wet (Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen) verplicht een WA verzekering af te sluiten. Deze verzekering biedt dekking voor schade die u aan andere kan toebrengen. Deze dekking gaat enkel over schade die u aan andere kunt toebrengen. Schades aan uw eigen voertuig zijn niet verzekert. De WA verzekering kunt u combineren een verzekering die ook schades aan uw eigen voertuig dekt. U kunt kiezen uit een beperkt casco en volledig casco dekking.


Mogelijke dekkingen bij een qaud/ trike verzekering:
Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is de basisdekking en goedkoopste quadverzekering. De schade die u met uw quad veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen quad.

Beperkt-casco (WA plus of WA+)

Naast de WA-dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen quad vergoed bij onder andere brand, diefstal en storm. Schade aan uw eigen quad die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.

Volledig casco (allrisk)

Dit is de meest uitgebreide dekking voor een quadverzekering. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen quad vergoed.


ADVIES NODIG?
Bekijk ook:
Particulieren woonpakket

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en de gezinsongevallen.

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie
Kort digitaal aanvraagtraject
Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
Snelle, gratis opzegservice
Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.
Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Veelgestelde vragen over de quad/ trike/ MP3 verzekering:

Wat is een Quad verzekering?

Een quadverzekering biedt financiële bescherming tegen schade, diefstal of verlies van een quad.

Hoe moet ik mijn quad verzekeren?

Voor een quad is het wettelijk verplicht om, net als bij je auto, minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Je quad moet daarvoor wel goedgekeurd zijn als bromfiets. Bij Independer is het helaas niet mogelijk je quad te verzekeren.

Kun je een quad inschrijven als landbouwvoertuig?

Als u een quad als landbouwvoertuig wilt gebruiken moet u aan kunnen tonen dat u een landbouwer of agrariër bent. Wanneer u langere stukken dan 10 km rijdt op de openbare weg, is het soms al lastig aantonen dat u landbouwer bent. Er is bestaat geen keuring bij RDW voor het gebruik als landbouwvoertuig.

Wat kost een verzekering voor een quad?
Model WA WA Volledig Casco
Yamaha Raptor 660R €4,07 per maand €22,82 per maand
Wat is verplicht op een quad?

U heeft een bromfietsrijbewijs. U draagt een helm. Uw quad heeft een kenteken. Uw quad is verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid (WA).

WA-quad/trikeverzekering, waarvoor bent u verzekerd?

Materiële schade
Bij materiële schade gaat het om kapotte spullen/zaken. De afhandeling van dit soort schade kost meestal weinig moeite. Bij materiële schade kunt u denken aan andere Quad en de bijbehorende accessoires.

Letselschade
Loopt een persoon schade op aan zijn of haar lichaam? Dan is er letselschade. Het is dan erg belangrijk dat de schade zorgvuldig wordt afgehandeld. Het gaat vaak om gevoelige en ingewikkelde situaties. Doordat dat complexiteit hoger ligt bij letselschades kan de schadebehandeling langer duren. Dit komt doordat de schade moeilijk is vast te stellen. Hoe groot de schade van een slachtoffer daadwerkelijk is, kan vaak pas goed beoordeeld worden als het slachtoffer (vrijwel) is genezen.

Schade aan uw eigen voertuig?

Beperkt Casco Quadverzekering
Naast het risico van aansprakelijkheid is ook gedekt: Diefstal, Ruitbreuk, storm- en brandschades aan je eigen quad zijn dan ook gedekt.

All Risk Quadverzekering
De volledig cascodekking is de meest uitgebreid (compleet) maar daarmee ook de duurste. Naast schade die gedekt zijn op de WAM en beperkt casco is ook gedekt: Schade die u zelf (per ongeluk) een uw eigen Quad/Trike toebrengt.

Waarom een Quad/Trike verzekering?
Bezitters van een Quad of Trike zijn volgens de wet (Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen) verplicht een WA verzekering af te sluiten. Deze verzekering biedt dekking voor schade die u aan andere kan toebrengen. Deze dekking gaat enkel over schade die u aan andere kunt toebrengen. Schades aan uw eigen voertuig zijn niet verzekert. De WA verzekering kunt u combineren een verzekering die ook schades aan uw eigen voertuig dekt. U kunt kiezen uit een beperkt casco en volledig casco dekking.

Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: