fbpx
Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 

Vakantiehuis verzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij alle verzekeraars, waardoor u voor de vakantiehuis verzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Vakantiehuis (verzekering) in Nederland

Op vakantie wilt u geen stress of zorgen. Daarom is schade aan uw vakantiehuis of vakantiewoning extra vervelend. Holiday Homes is de verzekering voor vakantiehuizen in diverse landen van de EU. Hiermee bent u verzekerd voor zaken als storm- en glasschade, maar in veel gevallen ook voor aardbevingsschade. Ongeacht wat en waar de schade is: wij lossen het in stilte voor u op. Zo kunt u zorgeloos blijven genieten van uw vakantie. 

Offerte aanvraag Vakantiehuis-verzekering

Finass Verzekert is specialist op het gebied van het verzekeren van huizen. Finass Verzekert biedt een specifiek product voor het verzekeren van uw vakantiehuis met unieke kenmerken. U kunt hieronder de offerte-aanvraag invullen, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Daarom een vakantiehuisverzekering.

Een vakantiehuis kunt u verzekeren met een opstalverzekering voor vakantiehuizen. Hiermee zijn alle onroerende zaken gedekt, zoals bijvoorbeeld een ingebouwde keuken of badkamer. Maar als er brand ontstaat in uw vakantiehuis kan daarbij natuurlijk ook uw inboedel beschadigen. Hiervoor moet u een aparte inboedelverzekering afsluiten.

Wat is een vakantiehuisverzekering?

De dekking van de vakantiehuisverzekering geldt voor tweede huizen, recreatiewoningen of vakantiehuizen in Nederland en diverse andere landen in de EU. Het is 'all-risk' en verzekert schade aan uw vakantiehuis door bijvoorbeeld inbraak of brand. Maar ook stormschade, blikseminslag, lekkages, regenschade zijn verzekerd. En de dekking gaat nog verder. Zo zijn glasschade, neerslagschade en beschadigingen aan antennes of zonweringen eveneens gedekt. Zelfs aardbevingsschade valt in de meeste gevallen onder de verzekering. En wilt u uw vakantiehuis verhuren? Dan blijft het huis verzekerd, zolang het gaat om tijdelijke verhuur.

Daarom bij ons een vakantiehuisverzekering?

Na een calamiteit wilt u weer snel van uw tweede huis kunnen genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat de schade wordt gerepareerd - ook als u er zelf niet bent - dat voorkomt dat u halsoverkop naar uw tweede huis moet om reparaties uit te voeren. In plaats daarvan helpt Hiscox discreet, snel, grondig de problemen op te lossen.  Bent u toevallig wél in het huis op vakantie? Dan is de vakantiehuisverzekering die u vooral met rust laat. 



Veelgestelde vragen over de Opstalverzekering:

Voor welke landen bieden jullie een vakantiehuisverzekering aan?
NEDERLAND
BELGIË
DUITSLAND
FRANKRIJK
IERLAND
ITALIË
LUXEMBURG
MONACO
OOSTENRIJK
PORTUGAL
SPANJE
VERENIGD KONINKRIJK
Ik ga mijn vakantiewoning verhuren, mag dat?
Een opstalverzekering dekt schade aan de gebouwen en vaste installaties op een perceel, zoals een huis, schuur, garage, tuinmuur, erfafscheiding, terras, tuinhuisje, zwembad, veranda, tuinpaden, bestrating en beplanting.
Wat is het verschil tussen een inboedel en opstalverzekering?

Met een Opstalverzekering verzeker je je woning en alles wat aan je woning vastzit. Denk hierbij aan de muren, het dak, maar ook een vastgelijmde vloer of je badkamer. Een Inboedelverzekering sluit je af voor alles wat los zit in je woning, zoals je meubels, televisie en kleding.

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: