Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 


Fietsverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars,waardoor u voor de fietsverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Komt u er niet uit, laat een adviseur u helpen.

Fietsverzekering

Je kunt je fiets bijvoorbeeld verzekeren tegen diefstal, beschadiging of een combinatie van diefstal en schade. Locatie. De plaats waar je woont speelt ook een grote rol in de kosten van je fietsverzekering.

Op deze pagina:

Offerte aanvragen:

Wat is een Fietsverzekeirng?

Bekijk ook:

Waarom een Fietsverzkering sluiten?

Veelgestelde vragen over de Fietsverzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Wat is een Fietsverzekeirng?

Een fietsverzekering verzekert u tegen diefstal en beschadiging.

Waarom een Fietsverzkering sluiten?

Een nieuwe fiets koopt u niet iedere dag. Het is best een flinke uitgave en u hoopt lang plezier van uw fiets te hebben. Dat lukt niet altijd. Iedere maand zijn er zo’n 3.500 aangiftes van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal fietsdiefstallen ligt nog veel hoger, omdat naar schatting zo’n 30% van de mensen geen aangifte doet.

ADVIES NODIG?
Bekijk ook:
Particulieren woonpakket

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, gezinsongevallen en de zorgverzekering

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie
Kort digitaal aanvraagtraject
Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
Snelle, gratis opzegservice
Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.
Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Veelgestelde vragen over de Fietsverzekering:

Wat is een Fietsverzekering sluiten?

Een fietsverzekering verzekert u tegen diefstal en beschadiging.

Waarom een Fietsverzekering sluiten?
Een nieuwe fiets koopt u niet iedere dag. Het is best een flinke uitgave en u hoopt lang plezier van uw fiets te hebben. Dat lukt niet altijd. Iedere maand zijn er zo’n 3.500 aangiftes van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal fietsdiefstallen ligt nog veel hoger, omdat naar schatting zo’n 30% van de mensen geen aangifte doet.
Wat kost een verzekering voor een fiets?
Hoeveel kost een fietsverzekering voor een gewone fiets? Voor een gewone fiets kan je een fietsverzekering afsluiten vanaf 28,20 euro per jaar. De uiteindelijke premie zal uiteraard afhankelijk zijn van de aankoopprijs en de gekozen waarborgen.
Welke verzekering voor elektrische fiets?

Verzekeraars hebben besloten dat de elektrische fiets onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) valt. Dit is geen wettelijk verplichte verzekering, maar bijna elke Nederlander heeft zo'n verzekering.

Heeft een fietsverzekering zin?

Ben je veel op pad met de fiets en zet je bijvoorbeeld je fiets vaak neer op openbare plekken? Dan is het raadzaam een fietsverzekering af te sluiten. Zo zijn winkelgebieden en stations populaire plekken onder fietsendieven. Als je in een grote stad woont, loopt je fiets ook meer risico om gestolen te worden.

Is fiets verzekerd bij inboedel?

Wanneer is mijn fiets verzekerd onder de inboedelverzekering? Bij diefstal van je fiets uit je woning, schuur of garage kun je terecht bij je inboedelverzekering. De meeste verzekeraars stellen hierbij als voorwaarde dat de ruimte goed op slot zat.

Welk slot voor verzekering fiets?

Welk fietsslot voor je verzekering? Twee sloten op je fiets zijn niet wettelijk verplicht, maar bij een diefstalverzekering eisen veel verzekeraars wel een bepaald type slot. Wil je een door de verzekering goedgekeurd fietsslot, koop dan een ART-keurmerkslot met minimaal twee sterren: ART-2

Is verzekering verplicht voor elektrische fiets?

De aansprakelijkheid voor dat soort fietsen kan worden gedekt door de familiale BA-verzekering/f de BA-verzekering privéleven. Er geldt daarentegen wel een verzekeringsplicht voor het soort fiets dat door de mechanische kracht 25 km/u overschrijdt. In die gevallen moet er dus een autoverzekering BA worden afgesloten.

Welke verzekering dekt diefstal fiets?

Zowel de gewone fietsverzekering als de fietsverzekering omnium beschermen jouw fiets in het geval van (poging tot) diefstal.

Hoe werkt fiets verzekering?

In de eerste 3 jaar van de verzekering krijg je na diefstal en total loss een gelijkwaardige fiets, e-bike of mountainbike. Bij het afsluiten van een verzekering via een rijwielhandelaar ontvang je een nieuwe fiets. Als je online een fietsverzekering hebt afgesloten, ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: