fbpx
Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade


Kunst verzekeren

Als u kunst heeft en het object goed wilt verzekeren dan is deze pagina iets voor jouw. Wij kunnen uw kunst meeverzekeren op de inboedelverzekering of sluiten een losse kostbaarhedenverzekering voor u af, net wat aansluit op uw behoefte en wensen.

Op deze pagina:

Offerte aanvragen:

Wat is een kostbaarhedenverzekering?

Bekijk ook:

Wanneer een kostbaarhedenverzekering handig is?

Veelgestelde vragen over de Kostbaarhedenverzekering:

Verzekeringskaarten en polisvoorwaarden:

Offerte aanvragen

Wat is een Kostbaarhedenverzekering?

Een kostbaarhedenverzekering biedt financiele bescherming tegen diefstal, verlies of schade aan kostbare bezittingen zoals sieraden, kunstwerken, antiek en andere waardelvolle items.

Wanneer een kostbaarhedenverzekering handig is?

Uw meeste bezittingen in huis vallen gewoon onder uw inboedelverzekering. Maar niet al uw spullen. Misschien heeft u als liefhebber wel een mooie collectie horloges, gitaren of sieraden. Of bent u in het bezit van schilderijen, kunst, antiek of andere waardevolle dingen. Dan is een aanvullende kostbaarhedenverzekering handig. Maar u hoeft geen verzamelaar te zijn om baat te hebben bij een aanvullende kostbaarhedenverzekering. Ketting, camera of horloge: ook met uw ‘gewone’ kostbaarheden geniet u van de voordelen van een aanvullende kostbaarhedenverzekering. Want veel van uw kostbare spullen gebruikt u niet alleen binnenshuis: u gaat er ook weleens mee op pad.


Tips en voordelen:
Bespaar geld:

Wij kunnen tot een bepaald bedrag de kostbaarheden meeverzekeren op de inboedelverzekering waardoor u geen losse kostbaarhedenverzekering hoeft af te sluiten dit bepaard u een hoop geld.

Binnen 24 uur een offerte
Tijdens kantoordagen max 2 uur.

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie

Kort digitaal aanvraagtraject

Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting

Snelle, gratis opzegservice

Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!


Veelgestelde vragen over de Kostbaarhedenverzekering:

Wat is een Kostbaarhedenverzekering?
Met een inboedelverzekering weet u zeker dat uw spullen verzekert zijn tegen schade bij brand of diefstal. Echter wanneer u veel kostbare spullen heeft, dan is een gewone inboedelverzekering niet genoeg. U krijgt dan maar een deel van de waarde van uw spullen vergoed. Mocht u dus veel antiek, sieraden, kunstobjecten of muziekinstrumenten hebben, dan is het slim om een kostbaarhedenverzekering af te sluiten.
Wat dekt een Kostbaarhedenverzekering?
Je muziekinstrument, antieke schilderijen of zeldzame horloge verzekeren? Met een Kostbaarhedenverzekering zijn je dierbare bezittingen goed verzekert tegen schade en diefstal. Binnenhuis. Buitenshuis. Waar ook ter wereld. Je sluit de verzekering af per afzonderlijk item. Dus per instrument, per schilderij of sieraad.
Kan je een Rolex verzekeren?

Voor vrijwel alle dingen kan je tegenwoordig wel een verzekering afsluiten. Zo zit dit ook met een horloge. Een horloge kan vaak een dure aankoop zijn, zeker als we het hebben over een Rolex horloge. Je kan deze (gedeeltelijk) laten verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal, schade of verlies.

Wat zijn kostbaarheden?

Onder kostbaarheden verstaan we verschillende soorten spullen. Kostbaarheden zijn o.a. antiek, kunst, verzamelingen met een hoge waarde, dure sieraden, muziekinstrumenten of dure computer & elektronica.

Hoeveel voorwerpen kan ik verzekeren bij mijn kostbaarhedenverzekering?

Je kunt zoveel voorwerpen verzekeren als je wilt. Je verzekert ieder item apart en je kunt zelf de waarde bepalen. Of je laat het taxeren.

Wat kost de kostbaarhedenverzekering?

De premie is afhankelijk van de waarde van je item. We hebben wel een maximaal verzekerd bedrag per voorwerp vastgesteld. Je geeft zelf de waarde op en op basis daarvan bepalen wij de premie. Voor elke € 1.000,- die je wilt verzekeren, bedraagt de premie € 22,39 per jaar. Dit is inclusief 21% assurantiebelasting.

Ben ik ook in het buitenland verzekerd?

Bij ons zijn je kostbaarheden direct wereldwijd verzekerd. Behalve dan kunst en antiek, die zijn alleen op jouw woonadres en binnenshuis verzekerd.

Heb ik een eigen risico?

Kies je voor onze kostbaarhedenverzekering? Dan heb je geen eigen risico.

Is een kostbaarhedenverzekering verplicht?

Nee een kostbaarhedenverzekeirng is niet verplicht.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: