Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 

Ongevallenverzekering


Met de Persoonlijke ongevallenverzekering krijg je een vergoeding als je blijvend invalide raakt of komt te overlijden.

WAAROM EEN ONGEVALLEN-VERZEKERING?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en zelfs kleine ongelukjes kunnen grote gevolgen hebben. Je kunt bijvoorbeeld door een ongeval blijvend invalide worden. Of zelfs overlijden. Met een ongevallenverzekering dek je in ieder geval de financiële gevolgen.

Ongevallenverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars,waardoor u voor de ongevallenverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Veelgestelde vragen over de Ongevallenverzekering:

Wat is een Ongevallenverzekering?

Wanneer je blijvend invalide bent geworden door een ongeluk, kan dit enorme gevolgen hebben voor jou en je gezin. Niet alleen lichamelijk en geestelijk, maar ook financieel. Met de Ongevallenverzekering krijg je bij blijvende invaliditeit een financiële vergoeding, onafhankelijk van een eventuele andere uitkering.

Wat valt onder ongevallen verzekering?

Een ongevallenverzekeringWat is dat? Een ongevallenverzekering is een verzekering, waarbij je een vaststaand bedrag uitgekeerd krijgt als je of je gezinslid iets ernstig overkomt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het krijgen van een ongeluk, waardoor jij of je gezinslid blijvend invalide raken.

Is een ongevallen verzekering verplicht?

Een ongevallenverzekering is niet wettelijk verplicht voor alle bedrijven in Nederland. Maar in bepaalde cao's staat wel dat je verplicht bent een verzekering te hebben. Controleer dus de cao voor jouw branche.

Wat dekt een ongevallenverzekering?

Met de ongevallenverzekering krijg je een vergoeding als je blijvend invalide raakt of komt te overlijden. In dit geval krijgen de nabestaanden een uitkering. De verzekering biedt dekking in zowel Nederland als in het buitenland.

Hoe werkt ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering is een zogenoemde sommenverzekering. Dat betekent dat de uitkering niet bepaald wordt aan de hand van de concrete schade die is ontstaan. De hoogte van de verzekeringsuitkering is afhankelijk van het vooraf met de verzekeraar afgesproken vaste bedrag (de verzekerde som).

Wat is het verschil tussen een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering?

In de praktijk wordt vaak de vraag gesteld wat het verschil is tussen een ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Kort samengevat: Een ongevallenverzekering keert een vooraf vastgelegd bedrag uit. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de volledig geleden schade van het slachtoffer.

Waarom een ongevallen verzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en zelfs kleine ongelukjes kunnen grote gevolgen hebben. Je kunt bijvoorbeeld door een ongeval blijvend invalide worden. Of zelfs overlijden. Met een ongevallenverzekering dek je in ieder geval de financiële gevolgen.

Hoeveel keert een ongevallenverzekering uit?

Over het algemeen is het bedrag bij overlijden 5000 euro of 10.000 euro. Bij blijvende invaliditeit kan het bedrag bijvoorbeeld 30.000 euro of 50.000 euro zijn. Dit hangt af van de verzekeraar en welke dekking je kiest. Voor een hoger bedrag verzekeren betekent vaak ook meer premie betalen

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie

Kort digitaal aanvraagtraject

Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting

Snelle, gratis opzegservice

Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Verzekeringskaarten, -polisvoorwaarden en schadeformulier:

Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: