fbpx
Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 

Inboedelverzekering -appartement


Woont u in een appartement of gaat u wonen in een appartement, dan wilt u goed ingedekt zijn tegen risico's. Daarom willen wij u ontzorgen met onze inboedelverzekering, u kiest wat u wilt en wij zoeken het beste product.

Op deze pagina:

Offerte aanvragen:

Wat is een inboedelverzekering?

Wat dekt een inboedelverzekering?

Bekijk ook:

Veelgestelde vragen over een inboedelverzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en

schadeformulier:

Offerte aanvragen
Voor:
De particulier en zakelijke relatie

Inboedelverzekering vergelijken wij (Finass Verzekert) bij de beste verzekeraars, waardoor u voor de inboedelverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.


WAT IS EEN INBOEDELVERZEKERING?

Van uw nieuwe televisie tot een fijne bank en die uitgebreide pannenset: ongemerkt heeft u best veel spullen in huis. En al deze losse spullen, die u (hoogstwaarschijnlijk) meeneemt bij een verhuizing, dat valt onder inboedel. Zoals u weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Is uw vloerbedekking verpest door lekkage? Of wordt uw laptop bij een inbraak gestolen? Of valt uw dure bril plotseling op de tegels van uw keukenvloer? Dan is het een prettig idee om uw inboedelverzekering te hebben afgesloten. Zo bent u gewoon goed verzekert. Schade is al vervelend genoeg! Ontstaat er plotseling en onverwachts schade? Dan bent u gewoon goed verzekert met de inboedelverzekering. Is de schade niet onverwachts of plotseling, bijvoorbeeld als u na een boswandeling met modderige schoenen over uw tapijt loopt? Dan is dit schade die u had kunnen voorkomen en wordt dit dus niet vergoed.

WAT DEKT EEN INBOEDELVERZEKERING?

Een inboedelverzekering dekt schade aan spullen in huis die niet 'aard- en nagelvast' zitten. Dus je meubels, gordijnen, zwevende parketvloer. Maar ook waarde volle spullen zoals sieraden, tv's of camera's. Veel inboedelverzekeringen dekken niet alleen schade in huis, maar bijvoorbeeld ook diefstal van tuinmeubelen, tuingereedschap, vlaggenstokken en wasgoed in de tuin of op het balkon. Een barbecue valt daar meestal níet onder.


Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering biedt u dekking tegen schade aan uw meubelen, kledingen andere zaken in uw woning.

Offerte aanvraag Inboedelverzekering (appartement)

FINASS VERZEKERT IS SPECIALIST OP HET GEBIED VAN HET VERZEKEREN. FINASS VERZEKERT BIEDT EEN SPECIFIEK PRODUCT VOOR HET VERZEKEREN VAN UW INBOEDEL MET UNIEKE KENMERKEN. U KUNT HIERONDER DE OFFERTE-AANVRAAG INVULLEN, DAN MAKEN WIJ EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR U.

Verbeteringen aan de woning als huurder
Verbeteringen aan de woning als eigenaar

Voordelen:
Binnen 24 uur een offerte
tijdens kantooruren max 2

Bekijk ook:
Particulieren woonpakket

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en de gezinsongevallen.

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie

Kort digitaal aanvraagtraject

Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting

Snelle, gratis opzegservice

Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!


Veelgestelde vragen over de Inboedelverzekering:

Wat is een Inboedelverzekering?

Van uw nieuwe televisie tot een fijne bank en die uitgebreide pannenset: ongemerkt heeft u best veel spullen in huis. En al deze losse spullen, die u (hoogstwaarschijnlijk) meeneemt bij een verhuizing, dat valt onder inboedel.

Zoals u weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Is uw vloerbedekking verpest door lekkage? Of wordt uw laptop bij een inbraak gestolen? Of valt uw dure bril plotseling op de tegels van uw keukenvloer? Dan is het een prettig idee om uw inboedelverzekering te hebben afgesloten. Zo bent u gewoon goed verzekert. Schade is al vervelend genoeg!

Ontstaat er plotseling en onverwachts schade? Dan bent u gewoon goed verzekert met de inboedelverzekering. Is de schade niet onverwachts of plotseling, bijvoorbeeld als u na een boswandeling met modderige schoenen over uw tapijt loopt? Dan is dit schade die u had kunnen voorkomen en wordt dit dus niet vergoed.

Wat dekt een inboedelverzekering?

Om te weten wat er precies gedekt is onder jouw inboedelverzekering is er een eenvoudige regel. Kun je de spullen oppakken en verhuizen zonder dat er schade gemaakt wordt? Dan valt dit onder inboedel. Spullen die vastzitten aan het huis en niet zomaar meegenomen kunnen worden zonder het te beschadigen, vallen onder een opstalverzekering

Wat is de beste inboedelverzekering voor studenten?

Ga je op kamers? Dan is het slim om je spullen te verzekeren

Er zijn spullen uit mijn huis gestolen: wat nu?

Diefstal of inbraak is erg vervelend. Gelukkig kan je een beroep doen op je inboedelverzekering

Wat is het verschil tussen een inboedelverzekering en opstalverzekering?

Alles wat in je huis staat en wel meegenomen kan worden, valt onder de inboedelverzekering. Denk hierbij aan een tv, laptop, bestek of schilderij. Je huis zelf en alles wat in je huis niet meegenomen kan worden valt onder de opstalverzekering. Bijvoorbeeld de keuken, gelijmde houten vloer, zonnepanelen of de tuinschutting. De opstalverzekering zijn samen een opstal. Het wordt ook wel een Woonhuisverzekering genoemd.

Hoe bepaal ik de waarde van mijn inboedel?

Wil je een inboedelverzekering afsluiten? Dan moet je de waarde van je inboedel invullen. Met een inboedelwaardemeter bepaal je eenvoudig de waarde van je spullen.

Wat kost een inboedelverzekering?

De kosten van een inboedelverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren.

 • Uw gezinssamenstelling
 • Verzekerd bedrag
 • Type dekking
 • Woonplaats
 • Inbraakbeveiliging
 • Bouwaard
 • Eigen risico
Welke inboedelverzekering is de beste?

Welke inboedelverzekering u het beste kunt afsluiten is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wilt u uw inboedel zo volledig mogelijk verzekeren? Dan kunt u het beste een allrisk inboedelverzekering afsluiten.Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
 • Maandag:             09:00 - 17:00

 • Dinsdag:               09:00 - 17:00

 • Woensdag:           09:00 - 17:00

 • Donderdag:         09:00 - 17:00

 • Vrijdag:               09:00 - 17:00

 • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
 • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: