fbpx
Skip to main content
Nederlands
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 

Taxiverzekering

De taxiverzekering is een motorrijtuigverzekering die in ieder geval bestaat uit de verplichte WA-dekking conform de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Naast deze verplichte verzekering is de dekking uit te breiden met een beperkt cascoverzekering of een volledig cascoverzekering.

Wat is een Taxi-verzekering?

De taxiverzekering is een motorrijtuigverzekering met een hoger risico. Voorderest lijkt het een autoverzekering.

Taxiverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars, waardoor u voor de taxiverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Veelgestelde vragen over de Zakenreis-verzekering:

Wat is een Taxiverzekeirng?
De taxiverzekering is een motorrijtuigverzekering die in ieder geval bestaat uit de verplichte WA-dekking conform de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Naast deze verplichte verzekering is de dekking uit te breiden met een beperkt cascoverzekering of een volledig cascoverzekering.
Taxiverzekering nodig?
Op zoek naar een goedkope verzekering voor uw taxi? Wij hebben voor u de oplossing voor een taxiverzekering.
Wat kost een taxi verzekering?
De kosten voor een taxi verzekering zijn niet in één keer te berekenen. Onder andere Aegon, Allianz, Nationale Nederlanden en Amlin Insurance hebben er voor gekozen om geen taxi verzekering meer aan te bieden. Echter is het als taxibedrijf wel noodzaak om een goede taxi verzekering af te sluiten. Er zijn nog wel een paar verzekeraars die een taxi verzekering aanbieden, waaronder De Vereende.
Goedkope taxi verzekering?
Op zoek naar een goedkope verzekering? Vanwege het hogere risico kun je als taxichauffeur niet meer terecht bij de standaard verzekeraars.
Wat zijn belangrijke zaken bij de polisvoorwaarden?
Polisvoorwaarden lezen is niet het leukste om te doen. Daarom hebben wij de belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Duidelijk en helder.
Hoe werkt het met schadevrije jaren?
Hoeveel schadevrije jaren u heeft opgebouwd, vindt u op uw polisblad. Weet u het niet zeker? Check het dan bij uw verzekeraar of tussenpersoon. Zo voorkomt u dat achteraf de premie verandert als de schadevrije jaren niet juist waren.
Welke aanvullende verzekeringen zijn er?
Sommige aanvullende verzekeringen zijn erg nuttig. Wij leggen alle aanvullende verzekeringen aan u uit. Zo kunt u een bewuste keuze maken.
Is een taxiverzekering duur?
De meeste verzekeringsmaatschappijen willen een taxi niet verzekeren. Als zij wel een verzekering aanbieden, dan is de premie vaak hoog, hierdoor rijden er veel taxi’s onverzekerd rond. Sommige verzekeraars hebben een speciaal tarief voor taxi’s. Hierdoor valt de premie lager uit dan bij de meeste verzekeraars. Een taxiverzekering hoeft dus niet duur te zijn.
Taxibedrijf verzekeren?
Of u nu een zzp-er bent of een taxibedrijf wij hebben de mogelijkheden om een taxi te verzekeren.
De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie

Kort digitaal aanvraagtraject

Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting

Snelle, gratis opzegservice

Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Verzekeringskaarten, -polisvoorwaarden en schadeformulier:

Mogelijke dekkingen bij een Taxiverzekering.

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is de basisdekking en goedkoopste autoverzekering. De schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen auto.

Beperkt-casco (WA plus of WA+)

Naast de WA-dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij onder andere brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan uw eigen auto die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.

Volledig casco (allrisk)

Dit is de meest uitgebreide dekking voor een autoverzekering. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: