fbpx
Skip to main content
Nederlands
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 


Offerte aanvraag Motorfiets-verzekering

Finass Verzekert is specialist op het gebied van het verzekeren van motoren. Finass Verzekert biedt een specifiek product voor het verzekeren van uw motorfiets met unieke kenmerken. U kunt hieronder de offerte-aanvraag invullen, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Motorfietsverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars,waardoor u voor de motorfietsverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.Komt u er niet uit, laat een adviseur u helpen.

Motorfietsverzekering

Een motorfietsverzekering verzekert uw voornamelijk tegen schade aan een ander maar kan u ook bescheremen tegen schade aan u zelf. U heeft keuze uit verschillende dekkingen.

Op deze pagina:

Offerte aanvragen.

Zelf uw premie berekenen en direct afluiten.

Wat is een motorfietsverzekering?

Mogelijke dekkingen bij een motorfietsverzekering:

Hoeveel kost een motorfietsverzekering per maand ongeveer?

De voordelen van Finass Verzekert:

Bekijk ook:

Veel gestelde vragen over motorfietsverzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Wat is een Motorfietsverzekering?

Een motorfietsverzekering is een verzekering die tot doel heeft de schade aan of veroorzaakt door de eigen motorfiets te verzekeren. Een motorfietsverzekering is in alle landen van de Europese Unie verplicht.

Hoeveel kost een Motorfietsverzekering per maand ongeveer?

Hoeveel het kost om een motorfiets te verzekeren, verschilt per persoon. Dit hangt af van onder andere de dekking, het aantal schadevrije jaren, de waarde van de auto en de woonplaats. Houd rekening met minimaal 10-20 euro per maand, maar dit kan oplopen tot meer dan 50 euro per maand.

Mogelijke dekkingen bij een Motorfietsverzekering:
Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is de basisdekking en goedkoopste autoverzekering. De schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen auto.

Beperkt-casco (WA plus of WA+)

Naast de WA-dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij onder andere brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan uw eigen auto die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.

Volledig casco (allrisk)

Dit is de meest uitgebreide dekking voor een autoverzekering. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.

Bekijk ook:

MKB-pakket

AANTREKKELIJKE KORTINGSREGELING: HOE MEER RUBRIEKEN VERZEKERD, HOE HOGER DE KORTING

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie
Kort digitaal aanvraagtraject
Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
Snelle, gratis opzegservice
Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.
Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Veelgestelde vragen over de Motorfietsverzekering:

Wat is een motorfietsverzekering?
Een motorfietsverzekering is een verzekering die tot doel heeft de schade aan of veroorzaakt door de eigen motorfiets te verzekeren. Een motorfietsverzekering is in alle landen van de Europese Unie verplicht.
Welke motorfietsverzekering is makkelijk?
De WA motorfietsverzekering is de minst uitgebreide en dus goedkoopste motorfietsverzekering. Met een WA verzekering ben je alleen verzekert voor schade die jij als bestuurder aan de motorfiets of spullen van een ander veroorzaakt. Schade aan je eigen motorfiets is met een WA verzekering niet gedekt.
Hoeveel kost een motorfietsverzekering per maand ongeveer?

Hoeveel het kost om een motorfiets te verzekeren, verschilt per persoon. Dit hangt af van onder andere de dekking, het aantal schadevrije jaren, de waarde van de motorfiets en de woonplaats. Houd rekening met minimaal 30-40 euro per maand, maar dit kan oplopen tot meer dan 100 euro per maand.

Hoeveel schadevrije jaren raak je kwijt?

Elk jaar dat je niet claimt of geen schade rijdt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Deze telling geldt niet voor bijvoorbeeld bromfietsen, scooters, brommobielen of snorfietsen. Claim je 1 of meer autoschades die je zelf hebt veroorzaakt, dan verlies je meestal 5 schadevrije jaren

Kan je zomaar overstappen van motorfietsverzekering?

De meeste motorfietsverzekeraars hanteren een contract van 1 jaar dat na afloop dagelijks opzegbaar is, met 1 maand opzegtermijn.

Is casco motorfietsverzekering het waard?

Ben je niet in staat om eventuele schade zelf te betalen of de auto te vervangen bij hoge reparatiekosten? Dan is een allrisk motorfietsverzekering een goede keuze. Ben je wel in staat alle kosten zelf te dekken, dan is een andere vorm zoals wettelijke aansprakelijkheid (WA) of een beperkt-casco (WA+) geschikter.

Is een motorverzekering verplicht?

Bijvoorbeeld een auto, motor of scooter? Dan moet u een WA-verzekering afsluiten. Dit staat in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (Wam). Als u met uw motorrijtuig schade maakt, dekt een WA-verzekering deze in de meeste gevallen.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: