fbpx
Skip to main content
Nederlands
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 


Vrachtauto-verzekering

Met de Vrachtautoverzekering bent u gedekt als er iets met uw vrachtauto gebeurt.

Wat is een Vrachtauto-verzekering?

Met de vrachtwagen-verzekering verzeker je schade aan of veroorzaakt met jouw vrachtwagen. Met een dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (WA) verzeker je de schade aan anderen. Met een dekking voor (beperkt) casco vergoeden we ook schade aan je eigen vrachtauto of spullen.

Vrachtautoverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars,waardoor u voor de vrachtautoverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Veelgestelde vragen over de Vrachtauto-verzekering:

Wat is een Vrachtautoverzekering?
MET DE VRACHTWAGENVERZEKERING VERZEKER JE SCHADE AAN OF VEROORZAAKT MET JOUW VRACHTWAGEN. MET EEN DEKKING VOOR WETTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID (WA) VERZEKER JE DE SCHADEAAN ANDEREN. MET EEN DEKKING VOOR (BEPERKT) CASCO VERGOEDEN WE OOK SCHADE AAN JE EIGENVRACHTAUTO OF SPULLEN.
Wat is verzekert met een Vrachtautoverzekering?
JE BENT VERZEKERT VOOR MATERIËLE SCHADE EN LETSELSCHADE DIE JE MET JE VRACHTAUTO AAN ANDEREN TOEBRENGT. BIJ MATERIËLE SCHADE IS ER SPRAKE AAN BLIKSCHADE OF KAPOTTE SPULLEN.LETSELSCHADE IS ER ALS ER GEWONDEN OF ZELFS DODEN ZIJN GEVALLEN. VOLGENS DE WET AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING MOTORRIJTUIGEN MOETEN DE VERZEKERDE BEDRAGEN BIJ EEN WA-VERZEKERING VOLDOEN AAN HET WETTELIJK MINIMUM. ONZE VRACHTAUTOVERZEKERING VOLDOET HIER AAN. ALS JE KIEST VOOR UITGEBREIDERE DEKKING, BEN JE OOK VERZEKERD VOOR MATERIËLE SCHADE AAN JE VRACHTAUTO. BIJVOORBEELD DIEFSTAL VAN DE VRACHTAUTO OF ONDERDELEN DAARVAN. ALS ER WERKMATERIEEL OP OF IN DE VRACHTAUTO IS GEMONTEERD, DAN IS DAT MEEVERZEKERD. VERDER ZIJN BELETTERING, ZEILEN EN DERGELIJKE VERZEKERT.
Wat kost een vrachtautoverzekering?

De premie van de vrachtautoverzekering is onder andere afhankelijk van de waarde van de vrachtauto en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd.

Premievoorbeeld: Overige branche 
Soort vrachtauto: DAF XF 530 FTG, incl trekker/oplegger (2018)
Nieuwwaarde auto: € 80.000,-
Maximum massa samenstel: 50 ton
Schadevrije jaren: 20
Premie (volledig casco 2018), (exclusief assurantiebelasting en pakketkorting): € 180,- per maand

Wanneer is het verstandig om accessoires mee te verzekeren?
Dat is verstandig als uw accessoires een hoge waarde vertegenwoordigen. Maar let op: Het Accessoirespakket is er voor de accessoires die later zijn aangebracht, zoals een beveiligingssysteem. De opties waarmee uw auto door de fabriek is afgeleverd, zijn al meeverzekerd via de (Beperkt of Volledig) Cascodekking. Daarvoor hoeft u dus geen aanvullende dekking te nemen.
Welke aanvullende dekkingen zijn nog meer van belang voor mij?
Dat ligt aan uw situatie en wensen. Een schade- of ongevallenverzekering voor inzittenden is bijvoorbeeld alleen nuttig als er meerdere mensen in uw vrachtauto reizen. Als er altijd maar één inzittende is, namelijk de bestuurder, heeft zo’n aanvulling geen nut.
De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie

Kort digitaal aanvraagtraject

Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting

Snelle, gratis opzegservice

Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Verzekeringskaarten, -polisvoorwaarden en schadeformulier:

Mogelijke dekkingen bij een Vrachtauto-verzekering:

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is de basisdekking en goedkoopste autoverzekering. De schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen auto.

Beperkt-casco (WA plus of WA+)

Naast de WA-dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij onder andere brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan uw eigen auto die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.

Volledig casco (allrisk)

Dit is de meest uitgebreide dekking voor een autoverzekering. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: