fbpx
Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 


Offerte aanvraag Bromfiets-verzekering

Finass Verzekert is specialist op het gebied van het verzekeren van bromfietsen. Finass Verzekert biedt een specifiek product voor het verzekeren van uw bromfiets met unieke kenmerken. U kunt hieronder de offerte-aanvraag invullen, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Bromfietsverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars,waardoor u voor de bromfietsverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Komt u er niet uit, laat een adviseur u helpen.

Bromfietsverzekering

Een bromfietsverzekering verzekert uw voornamelijk tegen schade aan een ander maar kan u ook bescheremen tegen schade aan u zelf. U heeft keuze uit verschillende dekkingen.

Op deze pagina:

Offerte aanvragen.

Zelf uw premie berekenen en direct afluiten.

Wat is een bromfietsverzekering?

Mogelijke dekkingen bij een bromfietsverzekering:

Hoeveel kost een bromfietsverzekering per maand ongeveer?

De voordelen van Finass Verzekert:

Bekijk ook:

Veel gestelde vragen over bromfietsverzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Wat is een Bromfietsverzekering?

Een bromfietsverzekering is een verzekering die tot doel heeft de schade aan of veroorzaakt door de eigen bromfiets te verzekeren. Een bromfietsverzekering is in alle landen van de Europese Unie verplicht.

Hoeveel kost een Bromfietsverzekering per maand ongeveer?

Hoeveel het kost om een auto te verzekeren, verschilt per persoon. Dit hangt af van onder andere de dekking, het aantal schadevrije jaren, de waarde van de auto en de woonplaats. Houd rekening met minimaal 30-40 euro per maand, maar dit kan oplopen tot meer dan 100 euro per maand.

Mogelijke dekkingen bij een Bromfietsverzekering:
Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is de basisdekking en goedkoopste autoverzekering. De schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen auto.

Beperkt-casco (WA plus of WA+)

Naast de WA-dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij onder andere brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan uw eigen auto die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.

Volledig casco (allrisk)

Dit is de meest uitgebreide dekking voor een autoverzekering. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.

Bekijk ook:
Particulieren woonpakket

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en de gezinsongevallen.

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie
Kort digitaal aanvraagtraject
Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
Snelle, gratis opzegservice
Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.
Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Veelgestelde vragen over de Bromfietsverzekering:

Wat is een bromfietsverzekering?
Een bromfietsverzekering is een verzekering die tot doel heeft de schade aan of veroorzaakt door de eigen bromfiets te verzekeren. Een bromfietsverzekering is in alle landen van de Europese Unie verplicht.
Welke bromfietsverzekering is makkelijk?
De WA bromfietsverzekering is de minst uitgebreide en dus goedkoopste bromfietsverzekering. Met een WA verzekering ben je alleen verzekert voor schade die jij als bestuurder aan de bromfiets of spullen van een ander veroorzaakt. Schade aan je eigen bromfiets is met een WA verzekering niet gedekt.
Hoeveel kost een bromfietsverzekering per maand ongeveer?

Hoeveel het kost om een bromfiets te verzekeren, verschilt per persoon. Dit hangt af van onder andere de dekking, het aantal schadevrije jaren, de waarde van de bromfiets en de woonplaats. Houd rekening met minimaal 30-40 euro per maand, maar dit kan oplopen tot meer dan 100 euro per maand.

Hoeveel schadevrije jaren raak je kwijt?

Elk jaar dat je niet claimt of geen schade rijdt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Deze telling geldt niet voor bijvoorbeeld bromfietsen, scooters, brommobielen of snorfietsen. Claim je 1 of meer autoschades die je zelf hebt veroorzaakt, dan verlies je meestal 5 schadevrije jaren

Is verzekering brommer verplicht?

Wanneer u met een bromfiets rijdt, moet u een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) motorrijtuigen onderschrijven. Het is een verplichte verzekering.

Is casco bromfietsverzekering het waard?

Ben je niet in staat om eventuele schade zelf te betalen of de bromfiets te vervangen bij hoge reparatiekosten? Dan is een allrisk bromfietsverzekering een goede keuze. Ben je wel in staat alle kosten zelf te dekken, dan is een andere vorm zoals wettelijke aansprakelijkheid (WA) of een beperkt-casco (WA+) geschikter.

Waarom is scooter verzekering zo duur?

Er worden heel veel scooters, snorfietsen en brommers gestolen in Nederland en dat is dan ook het belangrijkste feit dat een scooterverzekering zo duur maakt. Daar hebben alle scooterrijders mee te maken, maar vooral jongere bestuurders betalen vaak een behoorlijk hoge premie.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: