Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 


Offerte aanvraag Klassieker-verzekering

Finass Verzekert is specialist op het gebied van het verzekeren van auto's. Finass Verzekert biedt een specifiek product voor het verzekeren van uw auto met unieke kenmerken. U kunt hieronder de offerte-aanvraag invullen, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Klassieker-verzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars,waardoor u voor de klassieker-verzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Komt u er niet uit, laat een adviseur u helpen.

Klassieker-verzekering

Een goede klassieker-verzekering tegen een scherpe premie. Klassieker-verzekering kent 1 variant: Allrisk. Kies de verzekering die bij uw klassieker past, zodat u met een gerust hart kunt sleutelen en toeren.

Op deze pagina:

Wat is een Oldtimerverzekering?

Bekijk deze verzekering voor:

Mogelijke dekkingen bij een Oldtimerverzekering.

Veelgestelde vragen over de Oldtimerverzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Wat is een klassieker-verzekering?

Bij de term klassieker heeft iedereen wel een bepaalde auto die ze voor zich zien. Maar wat houdt de term oldtimer nou precies in? Klassiekers zijn klassieke voertuigmodellen waarvan de productie al jaren geleden is gestopt.

Toch zijn zeker niet alle oudere auto’s per definitie een klassieker, in het algemeen krijgt een auto namelijk pas na 15 jaar de term oldtimer. Eenmaal geclassificeerd als klassieker brengt dit voordelen met zich mee voor de autobezitter, waaronder de klassieker verzekering.

Mogelijke dekking bij een klassieker-verzekering.

Volledig casco (allrisk)

Dit is de meest uitgebreide dekking voor een autoverzekering. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.

DEZE VERZEKERING is VOOR:

Particulier
Zakelijk
Bekijk ook:
Particulieren woonpakket

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en de gezinsongevallen.

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie
Kort digitaal aanvraagtraject
Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
Snelle, gratis opzegservice
Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.
Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Veelgestelde vragen over de Oldtimerverzekering:

Wat is een Oldtimerverzekering?
BIJ DE TERM OLDTIMER HEEFT IEDEREEN WEL EEN BEPAALDE AUTO DIE ZE VOOR ZICH ZIEN. MAAR WAT HOUDT DE TERM OLDTIMER NOU PRECIES IN? OLDTIMERS ZIJN KLASSIEKE VOERTUIGMODELLEN WAARVAN DE PRODUCTIE AL JAREN GELEDEN IS GESTOPT.
TOCH ZIJN ZEKER NIET ALLE OUDERE AUTO’S PER DEFINITIE EEN OLDTIMER, IN HET ALGEMEEN KRIJGT EENAUTO NAMELIJK PAS NA 25 JAAR DE TERM OLDTIMER. EENMAAL GECLASSIFICEERD ALS OLDTIMER BRENGT DIT VOORDELEN MET ZICH MEE VOOR DE AUTOBEZITTER, WAARONDER DE AUTOVERZEKERING.

Wanneer hoef je geen wegenbelasting meer te betalen bij een oldtimer?
Wegenbelasting is in principe voor alle motorrijtuigen verplicht. Echter, voor motorrijtuigen die minimaal 40 jaar geleden in gebruik zijn genomen geldt een vrijstelling. In sommige gevallen betaalt u dan geen of minder motorrijtuigen belasting. Voor autobussen en vrachtauto’s geldt deze vrijstelling alleen als u deze niet bedrijfsmatig gebruikt.
Wanneer is een auto een oldtimer?
U hebt een auto, motor, bromfiets of tractor van minimaal 25 jaar oud. Als u deze hobbymatig gebruikt, kunt u onze oldtimerverzekering afsluiten.
Kan ik mijn oldtimer verzekeren als ik die dagelijks gebruik?
Nee, deze oldtimerverzekering biedt hiervoor geen dekking. Maar met onze auto-, motor-, bromfiets- of tractorverzekering kunnen wij u een prima dekking bieden.
Is de no-claimkorting van mijn personenauto ook geldig voor deze oldtimerverzekering?
Nee, deze verzekering kent geen no-claimkorting of schadevrije jaren. Maar bij een schade wordt uw premie ook niet verhoogd.
Is schorsen of tijdelijk stopzetten mogelijk?

Als u gebruikmaakt van de overgangsregeling Oldtimer voor de motorrijtuigenbelasting, mag u de oldtimer tussen 1 december en 1 maart niet gebruiken. Verzekeraars kennen geen schorsing of tijdelijke stopzetting van de verzekering. U kunt de verzekering beëindigen, maar dan is er ook geen dekking voor diefstal of brand. En dan moet u uiterlijk vóór 1 maart opnieuw minimaal een WA-verzekering voor uw oldtimer afsluiten, omdat u anders als onverzekerd bij de RDW geregistreerd staat.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: