Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 


Bestelautoverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars,waardoor u voor de bestelautoverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Komt u er niet uit, laat een adviseur u helpen.

Bestelautoverzekering

Een bestelautoverzekering verzekert uw voornamelijk tegen schade aan een ander maar kan u ook bescheremen tegen schade aan u zelf. U heeft keuze uit verschillende dekkingen.

Op deze pagina:

Offerte aanvragen.

Zelf uw premie berekenen en direct afluiten.

Wat is een bestelautoverzekering?

Mogelijke dekkingen bij een bestelautoverzekering:

Hoeveel kost een bestelautoverzekering per maand ongeveer?

De voordelen van Finass Verzekert:

Bekijk ook:

Veel gestelde vragen over bestelautoverzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Wat is een Bestelautoverzekering?

Een bestelautoverzekering is een verzekering die tot doel heeft de schade aan of veroorzaakt door de eigen bestelauto te verzekeren. Een bestelautoverzekering is in alle landen van de Europese Unie verplicht.

Hoeveel kost een Bestelautoverzekering per maand ongeveer?

Hoeveel het kost om een auto te verzekeren, verschilt per persoon. Dit hangt af van onder andere de dekking, het aantal schadevrije jaren, de waarde van de auto en de woonplaats. Houd rekening met minimaal 30-40 euro per maand, maar dit kan oplopen tot meer dan 100 euro per maand.

Mogelijke dekkingen bij een Bestelautoverzekering:
Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is de basisdekking en goedkoopste autoverzekering. De schade die u met uw auto veroorzaakt aan derden wordt vergoed, maar niet de schade aan uw eigen auto.

Beperkt-casco (WA plus of WA+)

Naast de WA-dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij onder andere brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan uw eigen auto die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.

Volledig casco (allrisk)

Dit is de meest uitgebreide dekking voor een autoverzekering. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.

ADVIES NODIG?
Bekijk ook:
Particulieren woonpakket

Opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en de gezinsongevallen.

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie

Kort digitaal aanvraagtraject

Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting

Snelle, gratis opzegservice

Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Veelgestelde vragen over de Bestelautoverzekering:

Wat is een betselautoverzekering?
Een bestelautoverzekering is een verzekering die tot doel heeft de schade aan of veroorzaakt door de eigen bestelauto te verzekeren. Een bestelautoverzekering is in alle landen van de Europese Unie verplicht.
Welke autoverzekering is makkelijk?
De WA autoverzekering is de minst uitgebreide en dus goedkoopste autoverzekering. Met een WA verzekering ben je alleen verzekerd voor schade die jij als bestuurder aan de auto of spullen van een ander veroorzaakt. Schade aan je eigen auto is met een WA verzekering niet gedekt.
Hoeveel kost een autoverzekering per maand ongeveer?

Hoeveel het kost om een auto te verzekeren, verschilt per persoon. Dit hangt af van onder andere de dekking, het aantal schadevrije jaren, de waarde van de auto en de woonplaats. Houd rekening met minimaal 30-40 euro per maand, maar dit kan oplopen tot meer dan 100 euro per maand.

Hoeveel schadevrije jaren raak je kwijt?

Elk jaar dat je niet claimt of geen schade rijdt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Deze telling geldt niet voor bijvoorbeeld bromfietsen, scooters, brommobielen of snorfietsen. Claim je 1 of meer autoschades die je zelf hebt veroorzaakt, dan verlies je meestal 5 schadevrije jaren

Kan je zomaar overstappen van autoverzekering?

De meeste autoverzekeraars hanteren een contract van 1 jaar dat na afloop dagelijks opzegbaar is, met 1 maand opzegtermijn.

Is casco verzekering het waard?

Ben je niet in staat om eventuele schade zelf te betalen of de auto te vervangen bij hoge reparatiekosten? Dan is een allrisk autoverzekering een goede keuze. Ben je wel in staat alle kosten zelf te dekken, dan is een andere vorm zoals wettelijke aansprakelijkheid (WA) of een beperkt-casco (WA+) geschikter.

Waarom is een autoverzekering zo duur?

Autoverzekeringen zijn vooral duur, omdat verzekeraar schades moeten uitbetalen. Wanneer er meer schades ontstaan, moeten autoverzekeraars meer uitbetalen. Vervolgens wordt de premie hoger, omdat alle klanten deze schades samen betalen. Wanneer we allemaal minder schades veroorzaken, worden de premies lager.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: