Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 


Offerte aanvraag Golfverzekering

Finass Verzekert is specialist op het gebied van verzekeren. Finass Verzekert biedt een specifiek product voor het verzekeren van uw golfuitrusting met unieke kenmerken. U kunt hieronder de offerte-aanvraag invullen, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Golfverzekering vergelijken wij (Finass Verzekert) bij alle verzekeraars, waardoor u voor de Golfverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Komt u er niet uit, laat een adviseur u helpen.

Golfverzekering

Deze verzekering met een scherpe premie biedt gemak en comfort. De golfuitrusting is wereldwijd verzekerd tegen onverwachte schade en diefstal. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw sportieve prestaties en misschien wel een hole-in-one!

Op deze pagina:

Offerte aanvragen.

Wat is een golfverzekering?

Voordelen van een golfverzekering:

De voordelen van Finass Verzekert:

Bekijk ook:

Veel gestelde vragen over golfverzekering:

Verzekeringskaarten en polisvoorwaarden:

Wat is een golfverzekering?

Deze verzekering biedt u het gemak en comfort dat uw golfuitrusting wereldwijd verzekerd is tegen schade en diefstal. De golfuitrusting, kleding, aansprakelijkheid en een vergoeding voor een hole-in-one zijn standaard verzekerd. Er geldt geen eigen risico.

Daarom een golfverzekering.

Voordelen van een golfverzekering:

Gezinsleden meeverzekeren
Aansprakelijkheid
Uw golfuitrusting
Optioneel: kosten van lidmaatschap
Wereldwijd
Beloning voor een erkende hole-in-one

De voordelen van Finass Verzekert:

Zeer scherpe premie
Kort digitaal aanvraagtraject
Aantrekkelijke kortingsregeling: hoe meer rubrieken verzekerd, hoe hoger de korting
Snelle, gratis opzegservice
Wij nemen contact met u op om uw aanvraag door te nemen.
Tip: Bepaal de uitkeringsduur en daarmee het risico!

Veelgestelde vragen over de golfverzekering:

Wat is een golfverzekering?

Deze verzekering biedt u het gemak en comfort dat uw golfuitrusting wereldwijd verzekerd is tegen schade en diefstal. De golfuitrusting, kleding, aansprakelijkheid en een vergoeding voor een hole-in-one zijn standaard verzekerd. Er geldt geen eigen risico.

Voor welk bedrag ben ik verzekerd bij aansprakelijkheid?

Verzekerd is schade die u tijdens het golfen toebrengt aan anderen en/of aan hun spullen en waarvoor u als particulier aansprakelijk wordt gesteld. Het verzekerd bedrag is € 500.000 per gebeurtenis. De aansprakelijkheid voor schade met of door een golfkar verzekeren wij niet. De eigenaar van een golfkar is namelijk wettelijk verplicht om een speciale aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Optioneel: kosten van lidmaatschap?

Met deze optionele dekking zijn de reeds betaalde kosten van lidmaatschap verzekerd wanneer u door een ernstige ziekte of ongeval langer dan twee maanden niet kan golfen. Wij vergoeden dan over maximaal één jaar en tot het gekozen verzekerd bedrag de kosten van lidmaatschap bij één Nederlandse golfclub. Voor deze dekking geldt een eigen risico termijn van 2 maanden.

Beloning voor een erkende hole-in-one?

Slaat u tijdens een officiële wedstrijd een door de club erkende hole-in-one op een baan met een minimale par van 62? Dan belonen wij dat met een uitkering. De hoogte van de vergoeding is € 350. Wij verlenen geen uitkering voor een hole-in-one die is geslagen op een wintergreen.

Gezinsleden meeverzekeren?

Golft u met uw gezinsleden? Dan kunt u hun golfuitrusting, tegen een scherpe premie, ook meeverzekeren op uw polis. Al vanaf één gezinslid is het goedkoper om uw medegolfer(s) mee te verzekeren, dan een individuele polis af te sluiten.

Wat houd uw golfuitrusting in?

Uw golfuitrusting is een dierbaar en kostbaar bezit. Onder de golfuitrusting verstaan wij de golfclubs, golftas, golfkar, golftrolley, golfparaplu, ballenhengel, golfschoenen, golfhandschoenen, golf(regen)kleding, rangefinder en zitstok. Al deze zaken zijn verzekerd als verzekerde de eigenaar is. Het zou vervelend zijn als hier iets mee gebeurd! U kiest zelf het benodigde verzekerde bedrag. Als u tijdens het golfen uw kleding in het clubhuis heeft achtergelaten, is schade aan of diefstal van de kleding verzekerd tot € 500.

Wat word er verstaan onder wereldwijd?

Gaat u golfen in Spanje of gaat u op golftrip naar Egypte? Onze golfverzekering biedt een wereldwijde dekking tegen schade en diefstal. Waar u uw spullen ook mee naar toe neemt, uw golfuitrusting is altijd goed verzekerd.


Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
  • Maandag:             09:00 - 17:00

  • Dinsdag:               09:00 - 17:00

  • Woensdag:           09:00 - 17:00

  • Donderdag:         09:00 - 17:00

  • Vrijdag:               09:00 - 17:00

  • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
  • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: