fbpx
Skip to main content
Nederlands

✔️Gespecialiseerd in verzekeringen   ✔️De scherpste premie   ✔️De beste voorwaarden   ✔️Hulp bij schade 

Aanhangwagen verzekering

Aanhangwagenverzekering vergelijken wij (Finass verzekert) bij de beste verzekeraars, waardoor u voor de aanhangwagenverzekering de beste en voordeligste premie van ons krijgt.

Aanhangwagenverzekering

Een aanhangwagenverzekering is een speciale verzekering voor uw aanhanger, oplegger, paardentrailer of boottrailer.

Op deze pagina:

Wat is een Aanhangwagenverzekering?

Bekijk deze verzekering ook voor:

Wat kost een Zakenreisverzekering?

Veelgestelde vragen over de Aanhangwagenverzekering:

Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:

Wat is een Aanhangwagenverzekering?

Een aanhangwagenverzekering is een speciale verzekering voor uw aanhanger, oplegger, paardentrailer of boottrailer. Met een aanhangwagenverzekering verzekert u uw aanhanger voor schade en diefstal, bijvoorbeeld schade aan uw aanhanger die is veroorzaakt door brand, inbraak of eigen schuld. Ook als de lading in de aanhanger schade veroorzaakt is dit vaak meeverzekerd.

Waarom een Aanhangwagen verzekeren?

MET DE WA-DEKKING VAN UW AUTOVERZEKERING BENT U VERZEKERD VOOR SCHADE DIE U MET UWAANHANGER BIJ EEN ANDER VEROORZAAKT. ALLE AANSPRAKELIJKHEIDSSCHADE WORDT DUS GEDEKT. TOCH KAN HET VERSTANDIG ZIJN OM UW AANHANGER NOG EENS APART TE VERZEKEREN. EEN AANHANGERVERZEKERING HEEFT EEN CASCO ALLRISK DEKKING, WAARDOOR U OOK VERZEKERD BENT VOOR SCHADE AAN DE AANHANGER DOOR EIGEN SCHULD EN SCHADE DOOR BIJVOORBEELD BRAND OF DIEFSTAL. DIT KUNT U MET NAME OVERWEGEN ALS DE AANHANGER EEN HOGE DAGWAARDE HEEFT

Veelgestelde vragen over de Aanhangwagenverzekering:

Wat is een Aanhangwagenverzekering?
EEN AANHANGWAGENVERZEKERING IS EEN SPECIALE VERZEKERING VOOR UW AANHANGER, OPLEGGER, PAARDENTRAILER OF BOOTTRAILER. MET EEN AANHANGWAGENVERZEKERING VERZEKERT U UWAANHANGER VOOR SCHADE EN DIEFSTAL, BIJVOORBEELD SCHADE AAN UW AANHANGER DIE IS VEROORZAAKT DOOR BRAND, INBRAAK OF EIGEN SCHULD. OOK ALS DE LADING IN DE AANHANGER SCHADEVEROORZAAKT IS DIT VAAK MEEVERZEKERD.
Waarom een Aanhangwagen verzekeren?
MET DE WA-DEKKING VAN UW AUTOVERZEKERING BENT U VERZEKERD VOOR SCHADE DIE U MET UWAANHANGER BIJ EEN ANDER VEROORZAAKT. ALLE AANSPRAKELIJKHEIDSSCHADE WORDT DUS GEDEKT. TOCH KAN HET VERSTANDIG ZIJN OM UW AANHANGER NOG EENS APART TE VERZEKEREN. EEN AANHANGERVERZEKERING HEEFT EEN CASCO ALLRISK DEKKING, WAARDOOR U OOK VERZEKERD BENT VOOR SCHADE AAN DE AANHANGER DOOR EIGEN SCHULD EN SCHADE DOOR BIJVOORBEELD BRAND OF DIEFSTAL. DIT KUNT U MET NAME OVERWEGEN ALS DE AANHANGER EEN HOGE DAGWAARDE HEEFT.
Wat is verzekert met de Aanhangwagen verzekeren?
SCHADE DIE U AAN ANDEREN VEROORZAAKT MET UW AANHANGER WORDT GEDEKT DOOR DE WA-AUTOVERZEKERING OF DE AANSPRAKELIJKHEID. SCHADE AAN UW EIGEN AANHANGER IS MET DEZEVERZEKERINGEN ECHTER NIET VERZEKERD. HIERVOOR KUNT U EEN AANHANGWAGENVERZEKERINGAFSLUITEN. MET EEN AANHANGWAGENVERZEKERING BENT U VERZEKERD VOOR VERSCHILLENDE SCHADES, ZOALS BIJVOORBEELD SCHADE DOOR BRAND OF INBRAAK, EN BIJ DIEFSTAL.
Is een aanhangwagenverzekering verplicht?
Nee. Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) is alleen verplicht voor een motorrijtuig. Niet voor een aanhangwagen.
Is een aanhanger verzekerd achter de auto?
Een aanhanger of caravan die aan je auto is gekoppeld valt altijd onder de WA dekking van je auto. Dit betekent dat de schade die je met het gesleepte voorwerp veroorzaakt altijd vergoed wordt door de verzekeraar van het trekkende voertuig
Is mijn aanhanger verzekert tegen diefstal?
Bij diefstal ben je verzekert als je aanhangwagen of trailer op het moment van diefstal was afgesloten met een goedgekeurd VbV-slot: een disselslot, wielklem of -slot.
Verzekeringskaartenpolisvoorwaarden en schadeformulier:
Verzekeringskaarten
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.
Polisvoorwaarden
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.
Waarom u beter bij ons verzekerd kunt zijn?
 • Wij zijn er voor de klant.
 • Ruim 25 jaar ervaring.
 • Persoonlijk contact.
 • Wij vergelijken de beste verzekeraars.

Laatste nieuws, reviews en blogs:
Laatste nieuws en blogs:


Openingstijden:
 • Maandag:             09:00 - 17:00

 • Dinsdag:               09:00 - 17:00

 • Woensdag:           09:00 - 17:00

 • Donderdag:         09:00 - 17:00

 • Vrijdag:               09:00 - 17:00

 • Zaterdag/ zondag: Gesloten
Adres:
 • Marijkelaan 11, 1862 EW  Bergen
Contact:
Socials: